Podrobnosti dogodka


Spoštovani,
Društvo restavratorjev Slovenije, Skupnost muzejev Slovenije in Posavski muzej Brežice, vas vabimo na 23. Strokovno srečanje konservatorjev-restavratorjev, ki bo v ponedeljek, 22. maja 2023 ob 10. uri v prostorih Posavskega muzeja Brežice, grad Brežice, Cesta prvih borcev 1, Brežice.

Otvoritvi srečanja bo sledila predstavitev vsebin novega Zbornika konservator-restavrator in otvoritev razstave strokovnih plakatov, ki bo odprta do 30. junija 2023. Dogodek je del Konservatorsko-restavratorske transverzale, ki z različnimi dejavnostmi osvetljuje prizadevanja vseh, ki varujejo našo kulturno dedišcino.

Vabilo in program srečanja sta v priponki.

Ker gre za celodnevni dogodek smo v prireditev vključili tudi kosilo. To bo organizirano v prostorih gradu Brežice in je plačljivo v okviru kotizacije dogodka. Na kosilo in na dogodek se prijavite preko spletnega obrazca https://forms.gle/PZAGFepW7DKTYxJT7, najkasneje do 12.5.2023.

Tisti, ki ste se že prijavili in plačali kotizacijo in ste avtorji člankov, vas prosimo, da se vseeno prijavite na dogodek preko spletnega obrazca, najkasneje do 12.5.2023, zaradi boljše organizacije https://forms.gle/PZAGFepW7DKTYxJT7.

Hkrati vas opominjamo, da je 12. 5. 2023, tudi zadnji rok oddaje plakatov na skupno zbiralno mesto v Restavratorskem centru pri vratarju in v digitalni obliki na: plakati.drustva.drs@gmail.com. Prosimo, da zavoljo tekoče organizacije, plakatov na dan dogodka ne prinašate v Posavski muzej Brežice.

Vljudno vabljeni!

 

 

 

 

Vabilo

Program strokovnega srečanja

 

Gradivo za medije 2023